diller

HAKKIMIZDA


Firmamız 1992 yılında M. Nihat Patlı tarafından mobilya atölyesi olarak kurulmuştur. Bu süreç 2006 yılına kadar devam etmiş olup daha sonra seri üretim ve yenilikçi yapısını geliştirmek için MNP Beyoğlu firması olarak modüler mobilya sektörüne girmiştir.

MNP Beyoğlu firma bünyesinde 1300 m² fason ahşap atölyesi 3500 m² mobilya ve dekorasyon fabrikası bulunmaktadır. Bölgenin makina ve aksamları konusunda yaşadığı sıkıntıları görerek kendi bilgi ve deneyimlerini sektöre sunmak için 2010 yılında ağaç işleme makinaları satışına başlanmıştır.

Bölgesinde satış ve satış sonrası hizmetlerinden dolayı geliştirdiği samimi satış politikasını 2014 yılında metal işleme makinalarınıda katarak kurumsal yapıya oturtmak için MNP Makina firmasını kurmuştur. Bünyesinde metal ve ahşap makina imalatcılarının önder firmalarıyla ortak çalışarak bölgesinin en büyük ve kapsamlı makina marketi olmuştur. Genç kadrosu aktif pazarlama ağı ile hem imalatçının hem tüketicinin dostu olan bir firma olma amacını gütmüştür. En büyük hedefleri ihracatta bölgeye katma değer katacak firmalar arasına girmektir.